1 mei 2020 Dag van de Arbeid

1 mei 2020

Op 1 mei 2020 konden we geen bijeenkomst organiseren vanwege de coronacrisis.
We wilden toch graag iets voor onze leden doen. Daarom hebben bestuur en fractie vandaag boeketten rode rozen gebracht bij al onze leden.

                   

Tijdens onze 1 mei bijeenkomsten worden ook altijd onze jubilarissen in het zonnetje gezet.

Dit jaar jubileert Henk Bisschops, onze fractievoorzitter. Hij is 25 jaar lid.

Het daadwerkelijk uitreiken van het bijbehorend speldje aan Henk willen we graag in aanwezigheid van zo veel mogelijk van onze leden laten gebeuren. We hopen dat dit kan tijdens onze seizoensopening, normaal gesproken in september.

We hadden voor nu een plannetje bedacht om Henk toch ook op 1 mei in het zonnetje te kunnen zetten.  Daarbij hadden we de hulp van onze leden nodig:

Ons verzoek aan de leden was om een kaartje in een gesloten envelop klaar te hebben liggen en aan de boeketbezorger te overhandigen als de deurbel gaat. Met als tekst op de envelop: voor Henk Bisschops: niet te openen voor 1 mei 2020 13.45 uur”. In de envelop zit  dan een persoonlijke geschreven felicitatie aan Henk.

Hieraan is gehoor gegeven en we konden Henk verrassen met een mand vol kaartjes, twee flessen wijn en een  bos rozen voor de vrouw van Henk. Alles wel met inachtneming van de 1,5 meter afstand.