Zomerbedankje/Seizoensopening

23 september 2019

Partijgenoten, lieve mensen,

Vandaag zijn we weer samen om het nieuwe politieke seizoen te openen.
Daarom deze zogenaamde bindingsbijeenkomst. We hopen dat we er met z’n allen weer een mooi politiek jaar voor PvdA Venray van gaan maken. Welkom allemaal.

Begin juli kregen we van Christa Clabbers van het partijbureau een mailtje dat we ons konden aanmelden voor een zomerbedankje namens de landelijke PvdA, middels een activiteit. Dit voor iemand die we in het zonnetje wilden zetten voor al het werk dat er gedaan is. Een geldbedrag stond daar tegenover.
Nou dat was voor ons bestuur niet zo moeilijk, meteen aangemeld en gehonoreerd. Want als er iemand is die wel eens in het zonnetje gezet mag worden is dat onze Henk.

Henk het is bewonderenswaardig wat voor werk jij allemaal verzet voor de PvdA Venray. Je inzet, eerst als commissie- en raadslid, en nu alweer een aantal jaren als fractievoorzitter dwingt respect af. We hebben wat geïnformeerd om ons heen en de mensen vinden je zeer betrokken,  integer en ter zake kundig. Afijn zo kan ik nog wel even doorgaan, maar ik zal je niet langer laten blozen.
Het is dáárom dat het bestuur meteen heeft toegehapt op de aanbieding van het partijbureau en we willen jou deze BBQ graag aanbieden. Daar hoort natuurlijk ook nog een kadootje bij, waar je samen met Yvonne van kan genieten.

Ja en Yvonne jou mogen we ook niet vergeten, want jij moet Henk wel heel vaak missen. Daarom voor jou dit bloemetje.

Tevens wil ik Elly bedanken voor haar gastvrijheid en het feit dat we deze bijeenkomst bij haar kunnen vieren. Daarom voor jou een bloemetje.

In de laatste steunfractie hebben we afgesproken geen gebruik meer te maken van de kunststof bekertjes, maar daarvoor in de plaats bekers aan te schaffen. Ze zijn er en Henk de eerste wil ik graag aan jou aanbieden.

Dan wens ik iedereen namens het bestuur een fijne middag en laat het u smaken.

Waar ben je naar op zoek?