Door Ineke Grootemaat op 2 juni 2014

Jongerencentrum The B geopend

Jongerencentrum The B is zaterdag 31 mei geopend door Twan Jansen. Een bijzonder moment voor oud-wethouder Twan Jansen. Hij heeft zich jarenlang ingezet voor de jongerenaccommodatie en heeft kortgeleden het stokje overgegeven aan zijn opvolger Hans Teunissen. “Ik ben trots op wat er nu staat. Het is het resultaat van de inspanningen van heel veel mensen. Maar The B is een middel, geen doel. Een plek voor jongeren om zich te ontwikkelen en hun eigen weg te zoeken. Het is nu aan hen om van The B een succes te maken”, zegt Twan Jansen. De huidige portefeuillehouder beaamt dit. “Ik zal mijn best doen om de jongeren daarbij te ondersteunen”, verzekert Hans Teunissen.
Tijdens zijn afscheidsreceptie als wethouder heeft Twan € 1000 ingezameld voor het Jongerencentrum. Dit bedrag heeft hij bij de opening aangeboden.

Ineke Grootemaat

Ineke Grootemaat

Geboren in 1955. Ik woon in Venray met mijn partner Georgette. Belangstelling voor medezeggenschap en rechtvaardigheid zit in mijn bloed. Ik ben secretaris en voorzitter van een OR geweest, kaderlid bij de vakbond en jarenlang actief vakbondsconsulent. Ik ben lid van CNV PubliekeZaak, Natuurmonumenten, Vogelbescherming en verder vrijwilliger bij het Longfonds, Burgerkracht, Fairtradeplatform, webmaster van

Meer over Ineke Grootemaat