Door Henk Bisschops op 1 februari 2014

Campagnehuis open

Vanmiddag hebben we ons campagnehuis in Venray geopend. In één dag hebben we een leeg winkelpand omgetoverd tot een heus campagnehuis. We doen de komende weken dus ook nog wat aan de leegstand in het centrum. Natuurlijk dank aan allen die hebben meegeholpen. Tot na de verkiezingen zullen we dagelijks (behalve zondagen) van 11.00 uur tot 16.00 uur, en op vrijdag tot 21.00 uur aanwezig zijn om met mensen in gesprek te gaan, ons programma toe te lichten, of gewoon gezellig samen een kop koffie te drinken. Naast ontmoetingsplaats zal het campagnehuis natuurlijk ook dienen als uitvalsbasis voor de komende campagneactiviteiten.
Het was gezellig druk tijdens de opening. Natuurlijk waren er de nodige eigen leden, maar er waren ook vertegenwoordigers van andere partijen aanwezig. Ook toevallige passanten kwamen, al dan niet nieuwsgierig, even een kijkje nemen. Een geslaagde opening dus, waarbij ook nog het verkiezingsprogramma werd gepresenteerd. Dat verkiezingsprogramma kunt u terugvinden op deze site .
P1010887

P1010930

P1010935

Henk Bisschops

Henk Bisschops

Mijn naam is Henk Bisschops, geboren (1955) en getogen in Venray. Ik ben getrouwd met Yvonne, en samen hebben wij twee zonen, Rob en Frank. Nadat we 4 jaar in de nieuwe wijk Landweert hadden gewoond, zijn wij in 1989 verhuisd naar ’t Brûkske, en daar wonen we nog altijd met veel plezier. Na de

Meer over Henk Bisschops